Poetry slam

Poetry Slam!

2014-08-11 12:59 #0 av: [MikaelaR]

Någon här inne som vet vad Poetry slam är? kolla på youtube så finns det flera klipp med poetry slam ska göra en kort personlig förklaring om vad poetry slam är: Det är en slags tävling och man ska läsa upp sin personliga dikt högt inför en publik det får högst vara i 3 minuter! 

jag har ofta blivit berörd av fina dikter talade på ett känslofullt sätt!

Anmäl
2014-09-29 08:52 #1 av: Cordata

Vad roligt, jag har aldrig hört talas om det innan :). Det kanske vi skulle kunna ha som någon tävling eller utmaning här sen. Jag brukar i alla fall uppskatta en dikt mer i uppläst format än i skrivet.

Glöm inte att du är älskad och helt underbar!
Anmäl
2014-09-29 10:08 #2 av: [MikaelaR]

Ja det skulle vara intressant! men då måste man ju filma in sig själv och lägga upp på youtube antagligen sen dela med sig på ifokus. Skriva en dikt högst få läsa upp den i 3 minuter. Om man vill få inspiration sök på Poetry slam på youtube! så man förstår hur man ska göra. Du hade väl mynt här på ifokus hade för mig att du sa att du hade en del mynt du skulle kunna starta någon slags tävling där du erbjuder folk ett pris typ som Insider om du vill! :) jag har typ bara 4 mynt 

Anmäl
2014-09-29 10:10 #3 av: [MikaelaR]

Här är en poetry slam video!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.