Skriva av sig

VAD jorde ja för fel

2014-10-24 11:42 #0 av: lillan-65

jag kom till dej för att bli frisk, sjelvklart förstog jag att det fans en risk.  Jag var beredd o ta den, men du valde att avsluta mej. Jag fick en ny sjukdom ja inte förstår endå undra du inte hur ja mår.  Min kensla att vilja springa in i skogen så långt det bara går, är så stark att ja inte ens kener av mit sår. Ja hitar inget sett o hejda mej sjelv.  Kansje hjelper det att skriva av sej här där ignen vet VARFÖR.

Anmäl
2014-10-28 20:06 #1 av: [JeanetteK]

HjärtaFint

Sajtvärdinna på LantdjurHantverk och Återbruk.. 
Medarbetare på Miljonär
Min blogg om livet på Månskensfarmen.

Anmäl
2014-10-29 11:47 #2 av: lillan-65

TAC jaenettK, Hjärta . Kenslan av att "vilja sprigna in i en skog så långt det bara går" är borta nu o allt kens bettre. Det är konstit med det men när ja kener mej förtvivlad över nåt så komer just den kenslan o ja vet inte varför. Men det är nog tryghets kenslan ja vil åt ijentligen o i en skog kens det tryckt o man är som omsluten (skydad) av just skogen o allt är tyst o man kan tenka ifred. Men ja är med dålig på o hita (tapar bort mej sjelv liksom om var ja är så det är ignen bra lösning för mej ijentligen)  Ja har fåt slut med min läkare ja hade inanan i linköping o ja kende mej utlemnad o som inen tryghet i värden fans kvar för mej o lite så kener ja enu lite, men det är bettre i varje fal.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.